English (United Kingdom)Ukrainian (Ukraine)Русский (Russian Federation)

01_2_kgh

Delicious home-cooked meals to your table! Conveniently and efficiently

010КГХ створений з метою забезпечення раціонального харчування студентів, співробітників університету, інших споживачів, 015реалізації продукції власного виробництва, покупних товарів та надання послуг по обслуговуванню різноманітних заходів.

У структурі комбінату громадського харчування СНАУ працюють студентська їдальня, Банкетний та Білий зали для проведення урочистих святкувань. Впродовж одного дня комплекс здатен забезпечити якісне обслуговування близько 600 клієнтів. 005За рахунок того, що майже всі продукти надходять з власного підсобного господарства університету, собівартість значно знижується, а з нею і ціни на харчування (у їдальні СНАУ ціни на 30-40% нижчі у порівнянні з цінами у їдальнях міста).

Також якість продукції контролюється на всіх етапах від вирощування до споживання.

Завданням комбінату громадського харчування є задоволення попиту споживачів і збільшення товарообігу. Для реалізації даного завдання комбінат виконує наступні функції:006

  1. Забезпечення раціональним харчуванням студентів, слухачів, професорсько-викладацького складу, співробітників Університету і відвідувачів, що знаходяться на території СНАУ, через їдальні, буфети та кафе. 
  2. Організація харчування на різних заходах, які проводяться в Університеті на території підрозділів комбінату громадського харчування та інших територіях Університету.
  3. Організація і проведення заходів (банкетів, фуршетів, кава-пауз і т.п.) 012по замовленню підрозділів СНАУ для студентів, слухачів, професорсько-викладацького складу, співробітників СНАУ, третіх осіб, залучених підрозділами Університету, на територіях КГХ і інших територіях Університету, в тому числі поза Університетом.
  4. Організація виставок, виставок-продаж з продажу продукції власного виробництва з урахуванням попиту та інтересів споживачів.
  5. Проведення виробничої практики для студентів СНАУ на базі виробничих підрозділів КГХ.

Виробничі підрозділи КГХ здійснюють діяльність згідно з меню, прейскурантами страв та покупних виробів. На вибір відвідувачів надаються перші, м’ясні та рибні страви; гарячі та холодні закуски, салати, гарніри, буфетна продукція, напівфабрикати власного виробництва.

008 013 042

 

001

News

Tuesday, 25 July 2017
Викладачі Сумського НАУ взяли участь у дні поля
There are no translations available.
Friday, 21 July 2017
Рейтинг аграрних навчальних закладів України
There are no translations available.
Wednesday, 19 July 2017
SWAYchiki повернулися з Болгарії зі сріблом!
There are no translations available.
Wednesday, 19 July 2017
Сумський НАУ та ФАО реалізували спільний проект
There are no translations available.
Monday, 10 July 2017
«Сучасний агробізнес» у Сумському НАУ
There are no translations available.
Wednesday, 05 July 2017
Іноземні студенти отримали дипломи
There are no translations available.
Wednesday, 05 July 2017
Земельна реформа: за чи проти?
There are no translations available.
Monday, 03 July 2017
СНАУ та ЄБРР продовжують співпрацю
There are no translations available.
Friday, 30 June 2017
Potato Field Day - 2017
With the participation of the Heads of Sumy... Read more...

©2015 Сумський національний аграрний університет. Офіційна сторінка.