Головна
Новини
Студентське життя
Студенти ФХТ проходять практику у Глобино



29 січня 2018 року студенти факультету харчових технологій, які навчаються на другому курсі, відправилися до м. Глобино, що на Полтавщині, для проходження двохмісячної практики на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» і ТОВ «Глобинський маслосирзавод».
Разом зі студентами одночасно проходитиме виробниче стажування доцент кафедри технології молока та м’яса Наталія Болгова. Через деякий час стажування пройдуть й інші викладачі факультету харчових технологій. Така співпраця є унікальним досвідом для студентів та викладачів університету.
Прибувши на практику до ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», студенти були розподілені на дві групи по п’ять чоловік кожна. Перша група студентів працює у м’ясному цеху, а друга - операторами пакувальних машин та в експедиції. ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» забезпечує студентів двома парами спецодягу, надає можливість безкоштовного обіду та проживання.
Група студентів, що складається з восьми чоловік, проходить практику на ТОВ «Глобинський маслосирзавод». Із них 4 студенти працюють в сирцеху, 2 – в маслоцеху, 2 – в експедиції. Сирцех та маслоцех працюють позмінно.
Усі практиканти забезпечені змінним одягом, харчуванням і проживанням за рахунок підприємства.
ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» і ТОВ «Глобинський маслосирзавод» перед початком практики провели ознайомчу екскурсію для студентів. З практикантами поспілкувалися представники відділу кадрів, охорони праці та лабораторії.
Студенти із задоволенням виконують службові обов’язки на робочих місцях, отримують досвід і практичні навики.
Дякуємо групі компаній ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» і ТОВ «Глобинський маслосирзавод» за надану можливість і сподіваємося на подальшу співпрацю!